Politerno > Україна і світ > Правоохоронці повинні показати результат щодо розслідування Іловайської трагедії – Зеленський. Відео

Правоохоронці повинні показати результат щодо розслідування Іловайської трагедії – Зеленський. Відео

  • 29 Серпня, 2020
  • 962 Переглядів
  • 0

Правоохоронні органи повинні показати результат у розслідуванні Іловайської трагедії.

Про це президент Володимир Зеленський заявив під час заходів до Дня пам’яті захисників України.

“Незважаючи на те, що минув час, ми не повинні забувати всіх тих, через кого загинули наші хлопці в Іловайському котлі. І правоохоронні органи, якою б гіркою правда не була, повинні показати результат.

Я знаю, що в Офісі Генерального прокурора створений департамент з питань війни саме для того, щоб розслідувати такі гучні та, на жаль, криваві справи. Будемо сподіватися, що вони крокуватимуть вперед”, – зазначив Зеленський.

Зеленський також наголосив, що не можна забувати героїв, які віддали своє життя, захищаючи Україну.

“Навряд чи ми можемо сподіватися на те, що така рана як сьогоднішній день, така рана на тілі історії України, така рана на серці батьків всіх загиблих коли-небудь затягнеться. Скажу відверто, українська влада повинна робити все, щоб ця рана не затягнулась, щоб кожне ім’я ніхто не забув”, – додав президент.

Нагадаємо, напередодні Дня Пам’яті Захисників України матері і дружини загиблих захисників провели акцію протесту проти російської агресії на Донбасі і проти бездіяльності української влади в розслідуванні трагедії Іловайського і Дебальцівського котлів.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE