Politerno > Україна і світ > “Час не лікує”: до Дня Пам’яті Захисників України родини загиблих військових пікетували посольство РФ. ВІДЕО – ФОТО

“Час не лікує”: до Дня Пам’яті Захисників України родини загиблих військових пікетували посольство РФ. ВІДЕО – ФОТО

  • 28 Серпня, 2020
  • 963 Переглядів
  • 0

Напередодні Дня Пам’яті Захисників України матері і дружини загиблих захисників провели акцію протесту проти російської агресії на Донбасі і проти бездіяльності української влади в розслідуванні трагедії Іловайського і Дебальцівського котлів.

Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ.

Рідні і близькі українських воїнів, які загинули на Донбасі, прийшли з пікетом під посольство РФ у Києві. Потім вони вирушили під будівлю Офісу Президента.

“Минуло шість років. І попри це російські генерали досі не засуджені і не оголошені в міжнародний розшук, а українське керівництво, яке сприяло вбивствам своєю бездіяльністю, не покарано. Росія – ворог. Ми вимагаємо покарання за вбивство наших захисників. Покарання для тих, хто вбивав, хто віддавав накази на вбивство, і для тих, хто сприяв цьому своєю бездіяльністю. Справи “котлів” під Іловайськом у 2014 році і Дебальцевим у 2015 році мають бути передані в суд. Російських генералів потрібно оголосити в міжнародний розшук. Важливо гарантувати, що винні в загибелі військових і добровольців будуть притягнуті до відповідальності, і такі “котли” не повторяться знову “, – заявили організатори акції.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE