Politerno > Україна і світ > АРМА вирішило передати “Український медіахолдинг” Курченка Коломойському

АРМА вирішило передати “Український медіахолдинг” Курченка Коломойському

  • 12 Вересня, 2020
  • 780 Переглядів
  • 0

Національне агентство розшуку активів обрало переможцем конкурсу з відбору управителя “Українського медіахолдингу” (UMH) ТОВ «1+1 Інтернет».

Про це повідомила пресслужба АРМА.

“За підсумками детального розгляду пропозицій учасників конкурсу з відбору управителя активами Українського Медіа Холдингу Тендерний комітет АРМА більшістю голосів ухвалив рішення про обрання переможцем конкурсу ТОВ «1+1 Інтернет»”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що переможець запропонував найбільш вигідні економічні умови управління активами, зокрема – найвищу суму гарантованих щомісячних перерахувань до Державного бюджету у розмірі 5 млн гривень, а також прогнозовані надходження до держбюджету в сумі майже 8 млн гривень щомісяця.

Пропозиції інших учасників були в кілька разів меншими.

Окремо члени Тендерного комітету зауважили наявність колізій у нормах Спеціального закону про АРМА, КПК України та положеннях судової ухвали, якою активи УМХ передано в управління Агентства, і це суттєво ускладнило однозначний вибір на користь будь-кого з учасників конкурсу.

На підтвердження обґрунтованості результатів конкурсу АРМА оприлюднило повний текст відповідного протоколу засідання Тендерного комітету з питань відбору управителів.

Нагадаємо, у четвер 10 версня Коломойський заявив, що позаштатний радник глави Офісу президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк тисне на керівництво Агентства по розшуку і менеджменту активів (АРМА) в питанні обрання переможця конкурсу на управління активами Українського Медіа Холдингу (УМХ).



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE