Politerno > Україна і світ > Рада Нацбанку оголосила догану і висловила недовіру Рожковій і Сологубу

Рада Нацбанку оголосила догану і висловила недовіру Рожковій і Сологубу

  • 5 Жовтня, 2020
  • 727 Переглядів
  • 0

Рада Нацбанку (НБУ) оголосила догану і висловила недовіру першій заступниці голови НБУ Катерині Рожковій і заступнику глави Дмитру Сологубу.

Таке рішення було ухвалено на зборах Ради НБУ в п’ятницю, 2 жовтня, інформує пресслужба Нацбанку.

“Рада також розглянула ряд організаційних та кадрових питань, зокрема, за порушення розпорядчих актів НБУ, Кодексу етики працівника НБУ, правил внутрішнього розпорядку для працівників НБУ, порушення вимог КЗпП України, Рада вирішила:

Оголосити догану Рожковій Катерині Вікторівні, першому заступнику Голови Національного банку України та Сологубу Дмитру Романовичу, заступнику Голови Національного банку України.

Висловити недовіру першому заступнику Голови Національного банку України Рожковій Катерині Вікторівні та заступнику Голови Національного банку України Сологубу Дмитру Романовичу”, – йдеться в повідомленні.

Згодом у Нацбанку “Інтерфакс-Україна” повідомили, що усі члени правління Національного банку України працюють у звичайному режимі.

“Рада НБУ на засіданні в п’ятницю, 2 жовтня більшістю голосів вирішила оголосити догану і висловити недовіру Катерині Рожковій (…) і Дмитру Сологубу (…). Зараз всі члени правління НБУ працюють у звичайному режимі і продовжують виконувати покладені на них обов’язки”, – зазначено в повідомленні.

Водночас пресслужба НБУ не відповіла на запитання, чи підтримав відповідні рішення голова Національного банку України Кирило Шевченко.

Нагадаємо, 20 липня президент Володимир Зеленський представив голову НБУ Шевченка та розповів про його “важливі якості”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE