Politerno > Україна і світ > Спланована провокація і відомий прийом західних спецслужб, – ФСБ про ролик із дзвінком Навального

Спланована провокація і відомий прийом західних спецслужб, – ФСБ про ролик із дзвінком Навального

  • 21 Грудня, 2020
  • 655 Переглядів
  • 0

ФСБ назвала “спланованою провокацією” відеозапис з телефонною розмовою політика Олексія Навального і співробітника інституту криміналістики Костянтина Кудрявцева.

Про це пише “Настоящее Время”.

“Так зване розслідування щодо дій по відношеню до нього, є спланованою провокацією, спрямованою на дискредитацію ФСБ Росії і співробітників органів Федеральної служби безпеки, вчинення якої не було б можливим без організаційної та технічної підтримки іноземних спецслужб”, – заявили в центрі громадських зв’язків ФСБ (цитата за ТАСС).

“Відеоролик із телефонною розмовою є підробкою”, – зазначили в ФСБ.

При цьому у спецслужбі вказали на якийсь спосіб дзвінка з підміною номера, з чого можна зробити висновок, що дзвінок все-таки був.

“Використання способу підміни номера абонента – відомий прийом іноземних спецслужб, який раніше був не раз апробований в антиросійських акціях, що дає змогу виключити можливість установлення реальних учасників розмови”, – стверджують у ФСБ.

У відомстві додали, що перевіряють ролик, і пообіцяли “процесуальну оцінку” за результатами.

У пресслужбі апарату Ради безпеки РФ повідомили РБК, що не знають чоловіка на ім’я Максим Сергійович Устинов – саме так представлявся Навальний, телефонуючи Кудрявцеву.

Нагадаємо, російський опозиціонер Олексій Навальний оприлюднив відеозапис розмови з начебто одним із працівників ФСБ, які стежили за ним і брали участь у спецоперації з його отруєння.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE