Politerno > Тернопільщина > У Тернопільській міськраді підробили рішення сесії щодо ділянки для “атовіців”

У Тернопільській міськраді підробили рішення сесії щодо ділянки для “атовіців”

  • 30 Грудня, 2020
  • 2357 Переглядів
  • 0

Під час засідання Тернопільської міської ради 18 грудня 2020 року рішенння про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул.Новий Світ голосувалось у редакції, яка повністю відрізняється від тієї, яка згодом була оприлюднена на офіційному сайті ТМР.

Про це повідомляє Тернопільська організація “Сила людей”.

 

Під час голосування з даного питання депутати спочатку змінили проєкт рішення, а потім підтримали відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення зазначених земельних ділянок.

Відеозапис прийнятого рішення:

 

А ось рішення, яке оприлюднене на сайті міськради – https://ternopilcity.gov.ua/…/rishennya-sesii/45274.html

Зазначається, що:

«Враховуючи те, що рішенням Тернопільської міської ради від 29.05.2020р., №7/50/143 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Новий Світ комунальному підприємству «Тернопільводоканал» Тернопільською міською радою вже дано дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,4100 га за вказаним місцем розташування вул., Новий Світ комунальному підприємству «Тернопільводоканал» для виробничих потреб, пункт 1 даного рішення вважати таким, що втратив чинність».

Таким чином, секретаріат ТМР підмінив пропозицію депутата Горохівського і самого міського голови Сергія Надала. Першим пунктом депутати надають дозвіл щодо земельної ділянки, нібито, виконуючи рішення суду, а другим пунктом пункт перший вважають таким, що втратив чинність.  Але ж депутати за такий документ не голосували.

Депутати від політичної партії «Сила Людей» вважають даний факт фальсифікації небезпечним та злочинним прецедентом.

Дану заяву фракція просить вважати повідомленням про злочин.




Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE