Politerno > Україна і світ > Крістіна Квін: Зеленський зіткнувся з проблемами у боротьбі з корупцією і врегулюванні ситуації на Донбасі

Крістіна Квін: Зеленський зіткнувся з проблемами у боротьбі з корупцією і врегулюванні ситуації на Донбасі

  • 10 Березня, 2021
  • 853 Переглядів
  • 0

Головна дипломатка США в Україні вважає, що президент Володимир Зеленський зіткнувся із проблемами у боротьбі із корупцією і врегулюванні ситуації на Донбасі.

Про це повідомила тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін в ході презентації звернення “12 пунктів стратегічного партнерства між Сполученими Штатами та Україною” Київського Безпекового Форуму, передає кореспондент Цензор.НЕТ.

 

“Сьогодні хочу сказати про поточну ситуацію і ту роль, яку можуть відіграти США для України в просуванні її інтересів, врегулюванні конфлікту на сході, та боротьбі з корупцією, яка є значною перешкодою для всебічного економічного зростання і євроатлантичної інтеграції України. При виконанні цих пріоритетів президент Зеленський дійсно зітнувся із певними проблемами, ми всі мусимо це визнати. Щодо процесу досягнення миру – нам треба пожвавити ті переговори, які були заморожені, зокрема Росією”, – сказала Квін.

Вона також зауважила про вплив монопольних кіл незалежність України.

“Якщо говорити про корупцію – ми стали свідками тих впливових сил, які прагнуть підірвати українську незалежність та її інфраструктуру, намагаються уникнути відповідальності за свою корупційну поведінку. Ці впливові монопольні кола також проводять широку дезінформацій ну кампанію тут в Україні, яка спрямована на дискредитацію реформ в Україні та її курсу на Захід”, – сказала Квін.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що Центр протидії дезінформації, який найближчим часом запрацює в Україні, має стати міжнародним хабом протидії пропаганді в усьому світі.

Як заявив колишній президент Грузії, голова українського Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера”, щорічно економіка України втрачає мільярди доларів, які могли б потрапити до бюджету.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE