Politerno > Україна і світ > “Слуги” проситимуть Зеленського йти на другий термін

“Слуги” проситимуть Зеленського йти на другий термін

  • 13 Березня, 2021
  • 1115 Переглядів
  • 0

Партія “Слуга народу” попросить президента Володимира Зеленського балотуватися на другий президентський термін.

Про це голова фракції та політради партії “Слуги народу” Давид Арахамія і голова партії Олександр Корнієнко повідомили на брифінгу після з’їзду партії в суботу.

 “Ми будемо його просити йти на другий термін. А як він вирішить – це його особисте рішення”, – зазначив Арахамія.

“Можна ці спекуляції (щодо того, чи буде Зеленський балотуватися – ред.) проводити безкінечно, але є тільки одна людина, яка точно дасть відповідь на це питання – це Володимир Олександрович Зеленський. Прийде час, і він кожному українцю дасть на це відповідь”, – додав Корнієнко.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський на XI з’їзді партії “Слуга народу” в суботу закликав фракцію “Слуга народу” у Раді підтримувати важливі законопроєкти влади більшістю голосів.

Своєю чергою спікер Верховної Ради Дмитро Разумков закликав членів політичної партії “Слуга народу” продовжувати виконувати програмні принципи політсили, з якими вони прийшли до влади.

Нардеп Олександр Дубінський, який потрапив під санкції США і був виключений з фракції “Слуга народу” у ВР, увійшов до нового керівного органу партії “СН” – Національної ради громад. Нардеп Давид Арахамія став головою політради партії “Слуга народу”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE