Politerno > Тернопільщина > Лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко відвідала Тернопіль. ФОТО – ВІДЕО

Лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко відвідала Тернопіль. ФОТО – ВІДЕО

  • 2 Липня, 2021
  • 4951 Переглядів
  • 0

Сьогодні у Тернополі з візитом перебувала лідерка партії ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко.

Спочатку Юлія Тимошенко та керівник Тернопільської обласної організації партії Степан Горуц завітали на центральний ринок, де поспілкувалась з селянами, підприємцями та покупцями.

Тернополяни щиро вітали народну обраницю, дякували їй за принципову позицію у питаннях так званого ринку землі та відстоювання інтересів українців.

Згодом у приміщенні готелю “Тернопіль” відбулася прес-конференція, де голова партії мала змогу донести через журналістів до громади Тернопільщини свої позиції щодо найважливіших проблем держави.

Особливу увагу, очікувано, Юлія Тимошенко приділила відкриттю з учорашнього дня “ринку землі”, розповіла про усі “підводні каміння” цього закону і пояснила, як її партія боротиметься за дотримання законності в державі.

“Аналогу ухваленому монобільшістю закону про розпродаж землі у світі немає. Це стратегія масштабного обезземелення українців. Але наша команда починає об’єднувати всі патріотичні сили в громадах, щоб до осені зібрати потужний потенціал і сказати цьому категоричне «ні». Водночас ми будемо добиватися проведення «земельного» референдуму та рішення Конституційного суду про неконституційність закону про розпродаж землі”, – зазначила Юлія Тимошенко.

“Ми не можемо бути наївними, слухати позитивні, але порожні обіцянки влади. Ухвалений «слугами народу» за наполяганням президента закон про продаж землі не має аналогів у світі. Так званий «ринок землі» не дозволить жити та працювати фермерам, а людям – зберегти землі в постійному користуванні, зокрема городи. Це підготовка до монопольного володіння українською землею великими корпораціями”, – наголосила Юлія Тимошенко.

Вона повідомила, що напередодні відвідала центральний ринок Тернополя, де до неї підходили малі підприємці й скаржилися, що за два роки їх фактично позбавили права на роботу і на життя.

Привітання випускників на центральному стадіоні викликало справжній фурор. Молодь щиро раділа зустрічі з відомим українським політиком такого рівня. Для школярів це стало приємним сюрпризом.

Завершився візит Юлії Тимошенко до Файного міста ефіром на місцевому телебаченні.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE