Politerno > Україна і світ > “Від мене вимагають розкрити операції військової розвідки на запит КДБ Білорусі. Це зрада”, – Семенченко. ВIДЕО

“Від мене вимагають розкрити операції військової розвідки на запит КДБ Білорусі. Це зрада”, – Семенченко. ВIДЕО

  • 13 Липня, 2021
  • 960 Переглядів
  • 0

Екснардеп Семен Семенченко у залі суду розповів про деталі справи проти нього, а також про зраду в керівництві України.

Промову Семенченка із зали суду оприлюднено на його сторінці в Facebook.

“Мені пред’явлено підозру в керівництві НВФ і в тому, що я образив канал кума Путіна “112”, нібито скоїв проти нього терористичний акт у 2019 році. І зараз я, в порушення законодавства, перебуваю в одиночці без можливості побачити свою дружину, через скло хіба що, своїх дітей і, скажімо так, я вважаю, що це нахабно і дуже нерозумно сфальсифікована політична справа. Це наслідок зради, яку скоєно в керівництві України, яка віддала наказ сфабрикувати проти нас кримінальну справу і це не єдине наше діло, яке це доводить. Значить, перше, не існує ніякого ПВК Семенченка, ніяких терористів, є люди, які заарештовані у моїй справі. Ці люди з ризиком для життя конфіденційно співпрацювали з українською військовою розвідкою в інтересах національної безпеки України і виконували роботу з протидії Путіну на окупованих територіях і за межами України”, – сказав він.

Семенченко зазначив, що підозру у створенні НВФ і тероризмі проти каналу кума Путіна було висунуто відразу після звинувачення, яке озвучив проти нього Комітет державної безпеки Білорусі (КДБ).

“І ось так званий Комітет держбезпеки, тому що нічим іншим, крім як ФСБ це, по суті, не називається. І ось доручення КДБ Білорусі нашому СБУ про те, що проти мене, ось зокрема, “встановити на території України Семенченка Семена Вікторовича і допитати на тему співпраці і спілкування з тими патріотами Білорусі, яких у Білорусі звинувачують в тероризмі”. Також мені пропонується за цим дорученням, по суті, видати всі конфіденційні телефони, бази прикриття та операції української військової розвідки. Це навіть не якийсь запит, це доручення, яке під час війни КДБ країни, в який вибори не визнані всім світом, дає доручення СБУ.

Так от, що відбулося насправді … Всі ті звинувачення в тероризмі, створенні НВФ, висунуті для того, щоб дати можливість Лукашенку і КДБ Білорусі сфабрикувати кримінальні справи проти білоруських патріотів, які також як і я, тільки я в Києві, а вони в Гродно і Мінську перебувають за звинуваченням у тероризмі”, – розповів він і показав відповідні документи.

Нагадаємо, екснардепу Семену Семенченку оголосили нову підозру в придбанні, зберіганні і передачі вогнепальної зброї, бойових припасів, вчинених за попередньою змовою групою осіб.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE