Politerno > Україна і світ > Разумков закликав ДБР розповісти, чи був Трухін за кермом: перевірити нескладно

Разумков закликав ДБР розповісти, чи був Трухін за кермом: перевірити нескладно

  • 7 Вересня, 2021
  • 732 Переглядів
  • 0

Спікер парламенту Дмитро Разумков здивований тим, що нардеп від “Слуги народу” Олександр Трухін відмовчується щодо ситуації з ДТП за його участі та очікує, коли правоохоронці публічно скажуть, хто був за кермом. 

Про це Разумков в ефірі “Україна 24”.

 

“Тут повинен бути абсолютно відкритий процес. У нас з вами камери, їх достатньо на трасі. Давайте піднімемо, подивимось, хто був за кермом. Це зніме питання. Якщо є аналізи на стан здоров’я, то ми повинні їх знати. Тому що це публічна сторона процесу.

Перевірити, хто був за кермом тієї машини – не є великою проблемою. Є не лише камери, наскільки я подивився, то там достатньо серйозні пошкодження на автівці, то я впевнений що там залишись і інші сліди, які допоможуть відповісти на те, хто саме знаходився за кермом”, – зазначив Разумков.

Спікер розповів, що після подій не бачив Трухіна. Він сподівається його побачити в Раді. 

Разумков також вважає, що правильною реакцію на ситуацію була б заява Трухіна, де б він сказав точно, чи був за кермом, чи був поруч, в якому стані перебував. Таким чином нардеп міг би зняти всі питання, оскільки така поведінка кидає тінь на всю фракцію та владу загалом. 

 “Тому що сьогодні це виглядає, ну м’яко кажучи, дивно. Коли людина знаходиться незрозуміло де. Навіть, якщо цього всього не було, то довести протилежне буде дуже важко тепер. Будуть говорити, що це представник влади, а його відмазують. 

Тому для мене це дивно. Така поведінка, коли ми говоримо про публічність, відкритість. Сьогодні засобів для донесення інформації більш ніж достатньо”, – додав Разумков.

 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE