Politerno > Україна і світ > МВС і Монастирський закликали українців “якщо й виходити на мітинги, то тільки мирні”. ВIДЕО

МВС і Монастирський закликали українців “якщо й виходити на мітинги, то тільки мирні”. ВIДЕО

  • 30 Листопада, 2021
  • 871 Переглядів
  • 0

Міністр внутршніх справ Денис Монастирський закликає учасників запланованих на завтра акцій протесту дотримуватися правопорядку та керуватися почуттям громадянської відповідальності.

Відповідне звернення він опублікував у фейсбуці.

“Я – учасник обох Майданів, і для мене право на волевиявлення, свободу мирного зібрання та дотримання прав і свобод громадян мають високу цінність. У Нацполіції та Нацгвардії також є люди, які пройшли Майдани, а ще більше тих, хто брав участь у бойових діях у зоні проведення Антитерористичної операції або Операції об’єднаних сил”, – написав Монастирський.

Він пікреслив, що правоохоронці з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції і так само очікують поваги до себе.

“Україна у нас одна! І наш із вами обов’язок – її захищати. Як на фронті, так і в тилу. Будьмо гідні цієї відповідальної й високої місії”, – додав він.

В опублікованому ним відео співробітники поліції розповідають про свій досвід захисту України на Донбасі та закликають громадян “якщо й виходити на мітинги, то тільки мирні”.

Нагадаємо, перший віцеспікер парламенту Олександр Корнієнко стверджує, що 1 грудня “готуються якісь підвози” людей до Києва і що мешканцям України пропонують по тисячі гривень/день за участь у “держперевороті”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE