Politerno > Україна і світ > “Це вже не жарти”: Порошенко обіцяє повернутися в Україну в середині січня і “поговорити”. ВІДЕО

“Це вже не жарти”: Порошенко обіцяє повернутися в Україну в середині січня і “поговорити”. ВІДЕО

  • 21 Грудня, 2021
  • 911 Переглядів
  • 0

Експрезидент Петро Порошенко, якого підозрюють у державній зраді та сприянні тероризму, заявив, що повернеться в Україну у першій половині січня.

Про це Порошенко повідомив у відеокоментарі у Facebook.

“Мені передають вітання з Офісу президента про те, що вони з розумінням поставляться до того, якби я залишився в Європі. Я не надам їм такого подарунку і повернусь в Україну в першій половині січня. Але за своїм графіком, а не за графіком потужного сценариста відосиків пана Зеленського.

Ми поговоримо, як тільки я повернуся, про державну зраду і про сприяння тероризму”. – зазначив Порошенко.

Порошенко уточнив, що поговорить, хто саме є державним зрадником. Він пригадав Зеленському розведення сил на Донбасі, яким той “віддав ворогу нашу землю”, зірвану операцію по затриманню вагнерівців, купівлю російського газу і електроенергії у Білорусі.

“Я хочу наголосити, що пред’явлення підозри главі держави у державній зраді і фінансуванні  тероризму – це перехід “червоних ліній”. Це вже не жарти. Жарти закінчилася. І за це доведеться відповідати”, – підсумував Порошенко.

Нагадаємо, Порошенку підписали підозру в держзраді та сприянні тероризму.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE