Politerno > Україна і світ > Ковальов не має свого житла і відхрещується від участі ОП в покупці “4 каналу

Ковальов не має свого житла і відхрещується від участі ОП в покупці “4 каналу

  • 28 Грудня, 2021
  • 558 Переглядів
  • 0

Нардеп від “Слуги народу” Олексій Ковальов заперечує участь Офісу президента в покупці “4 каналу” і розраховує, що канал допоможе йому будувати політичну кар’єру.

“Жодної ролі президента в покупці “4 каналу” не було – я це можу офіційно підтвердити. Канал було куплено на грошові кошти моєї родини. Зараз ЗМІ поширюють неправдиві відомості, що я нібито не міг собі купити телеканал. 

Там була дуже важка структура власності й переходу цієї власності до мене – але ми це зробили. Офіс президента в цьому участі не брав. 

Ну так, я входжу у фракцію “Слуги народу”, але я є самостійним депутатом, який хоче розвиватися в контексті медіа. Я раніше не був пов’язаний з медіа, але щоб вийти на медіаринок, треба мати власний канал або співпрацювати з певними бізнесово-фінансово-промисловими групами.

Я планую далі продовжувати свою політичну кар’єру – а без медіа, наразі в Україні, я думаю, це буде важко зробити. Стосовно редполітики: телеканал буде залишатися проукраїнським. 

Ми будемо об’єктивно висвітлювати новини. У нас будуть ток-шоу, будемо на них запрошувати людей і з провладної фракції, і з опозиції – а люди вже будуть оцінювати, хто їм подобається. Я теж буду брати участь у ток-шоу”, – зазначив Ковальов у коментарі УП

За словами Ковальова, переговори щодо купівлі телеканалу тривали приблизно рік. Суму угоди він не розголошує. На запитання УП про вартість місячного утримання телеканалу нардеп відповів: “Не достатньо дорого”.

У декларації за 2020 рік Ковальов вказав, що має право користування двома будинками своєї матері, а також орендує квартиру в Києві.

Згідно з відкритою інформацією – у нардепа немає житла. Він задекларував два будинки матері на Херсонщині, її ж земельну ділянку, а також зазначив, що орендує квартиру майже на 70 квадратів у Києві.

Також Ковальова має автівку BMW X6 2020 року випуску, яка коштувала понад 2,7 млн грн.

У кінці 2020 року Ковальов задекларував 540 тисяч гривень на банківському рахунку, 4 мільйони гривень і $101,45 тисячі готівкою. Його єдиний постійний дохід – депутатська зарплата.

Вартість угоди з купівлі телеканалу наразі невідома. Однак лише сума статутного капіталу купленої фірми, 4,4 млн гривень, становить майже 60% грошових накопичень Ковальова на кінець 2020 року.

Нагадаємо, народний депутат від “Слуги народу” Олексій Ковальов купив у екснардепа Дмитра Добродомова “4 канал”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE