Politerno > Україна і світ > “Не просри страну, сынок!”: Тимошенко попередила Зеленського, що виконання Мінських угод – це зрада. ВIДЕО

“Не просри страну, сынок!”: Тимошенко попередила Зеленського, що виконання Мінських угод – це зрада. ВIДЕО

  • 8 Лютого, 2022
  • 1825 Переглядів
  • 0

Лідерка ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко звернулася із застереженням до президента Володимира Зеленського.

Своє звернення Тимошенко опублікувала на сторінці в фейсбуку.

“Очевидно, що Київ знову намагаються примусити до виконання неприйнятних Мінських домовленостей. Обійдусь без використання барвистого фольклору – навіть не думайте! Спроба протягти “Мінськ” буде державною зрадою та замахом на саме існування країни. Українці цього ніколи не допустять і не пробачать. І політичний притулок у Росії засвітить не лише тим, хто організував підписання ганебних угод із терористами, а й тим, хто ризикне їх втілити”, – заявила політик.

“Наш шлях до відновлення територіальної цілісності та миру лежить через примус всіх підписантів до виконання “Будапешту” та через негайне припинення штучного соціально-економічного геноциду, який триває останні вісім років. Щоб вижити, Україна просто зобов’язана стати сильною в усіх вимірах. І так буде! Зрозуміло, вже не з цією владою”, – додала Тимошенко і прикріпила до свого посту уривок з серіалу “Слуга народу”.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон підтвердив, що законопроєкт “Про засади державної політики перехідного періоду” знятий з розгляду у парламенті України за домовленістю в рамках Нормандського формату, на вимогу Росії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE