Politerno > Україна і світ > Не віддамо Україну нікому: на Марш Єдності в Одесі вийшли тисячі містян. ВІДЕО – ФОТО

Не віддамо Україну нікому: на Марш Єдності в Одесі вийшли тисячі містян. ВІДЕО – ФОТО

  • 20 Лютого, 2022
  • 943 Переглядів
  • 0

Тисячі одеситів пройшли Маршем Єдності в неділю, демонструючи свою згуртованість та готовність захищати місто та країну від будь-яких загроз.

Про це повідомляє Думская.

 

За оцінками Радіо Свобода і поліції, у заході взяли участь близько двох тисяч людей, за оцінками “Думской” – близько трьох тисяч.

Колона пройшла від Соборної площі до Потьомкінських сходів. На завершення акції учасники розгорнули більш як стометровий прапор України на сходинках.

За словами одної з організаторок акції Наталі Михайленко, одесити вийшли разом на вулиці, щоб відчути підтримку одне одного та продемонструвати єдність.

 

“Політичні та інші організації вийшли і об’єднались, щоб продемонструвати, що ми єдині, що ми не віддамо Україну нікому. Дуже багато організацій беруть участь – і Національний корпус, і Український інститут національної памʼяті, і багато інших. Ми могли багато років не спілкуватись, але зараз це вже не важливо”, – заявила Михайленко.

Колона пройшла центром міста по Дерибасівській та Приморському бульвару, вигукуючи “Слава Україні”, “Слава Героям Небесної сотні” та інші гасла.

 

Активну участь в марші взяла білоруська громада Одеси – група білорусів пронесла свій національний прапор та заявила про підтримку України за умов можливого великомасштабного вторгнення. Також у колоні пройшли військові курсанти, учасники АТО, військові капелани, переселенці та інші. Поліція нарахувала близько двох тисяч учасників маршу.

Нагадаємо, за даними прем’єр-міністра Британії Бориса Джонсона, Росія планує найбільшу війну в Європі з 1945 року.

Удень 20 лютого у Ленінському районі Донецька пролунав потужний вибух.

НАТО помічає ознаки планів повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

В окупованому Донецьку влада вивішує агітаційні плакати з закликом приєднатися до незаконних збройних формувань, також співробітники комунальних служб розвішують у місті прапори Росії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE