Politerno > Україна і світ > Знайшлися російські сім’ї, чиї сини загинули на крейсері “Москва”

Знайшлися російські сім’ї, чиї сини загинули на крейсері “Москва”

  • 18 Квітня, 2022
  • 1263 Переглядів
  • 0

З батьком строковика з крейсера “Москва” Дмитром Шкребцем зв’язалися три сім’ї матросів, які також були на судні та “зникли”.

Про це повідомляє Медуза з посиланням на повідомлення Шкребця в соцмережі.

Чоловік повідомив, що його син Єгор Шкребець проходив строкову службу на крейсері “Москва” та після знищення корабля його внесли до списків “зниклих безвісти”.

Шкребець — один із перших батьків, які почали публічно звинувачувати міноборони РФ у брехні через потоплення крейсера. При цьому він, судячи з його сторінки у Вконтакте, активний прихильник війни проти України та шанувальник Володимира Путіна.

Після його публікації про сина з ним зв’язалися три сім’ї з Ялти і Алупки (окупований Крим) та Петербурга (РФ), чиї діти також були строковиками, служили на “Москві” і теж “зникли” після знищення крейсера українськими ракетами “Нептун”.

За словами Шкребця, він та інші сім’ї подали заяви до “військкомату” Сімферополя з вимогою розповісти, що трапилося з їхніми дітьми.

Мати одного із строковиків РФ, який, за її словами, був серед членів екіпажу “Москви”, розповіла, що на борту крейсера загинули близько 40 людей, дуже багато поранених із відірваними кінцівками. 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE