Politerno > Україна і світ > В Росії продовжується зачистка вищого керівництва армії та флоту – ГУР

В Росії продовжується зачистка вищого керівництва армії та флоту – ГУР

  • 22 Квітня, 2022
  • 977 Переглядів
  • 0

ГУР Міноборони має інформацію, що після поразок російських військ на суходолі та знищення флагмана ЧФ РФ “Москва” почалася чергова фаза репресій проти командування армії та флоту Росії.

Про це повідомив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький.

За інформацією воєнної розвідки України, усунуто з посади та заарештовано командувача ЧФ РФ адмірала Ігоря Осипова. 

Слідчі дії проводяться відносно начальника штабу – першого заступника командувача ЧФ віце-адмірала Сергія Пінчука.

У зв’язку з незадовільною підготовкою до ведення бойових дій та великими втратами особового складу, озброєння та військової техніки усунуто з посади командувачів 6 армії генерал-лейтенанта Владислава Єршова, 1 танкової армії Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя та одного із заступників командувача.

Також, у зв’язку із незадовільним виконанням поставлених завдань усунуто з посади командувача 22 АК південного військового округу генерал-майора Аркадія Марзоєва.

Репресії Кремля торкнулися також тилових підрозділів та підрозділів забезпечення.

У зв’язку із незадовільною організацією матеріально-технічного забезпечення угруповання військ Східного військового округу РФ усунуто з посади командира 103 окремої бригади матеріально-технічного забезпечення полковника Миколи Пономарьова.

Як повідомлялося, у Кремлі скаржаться, що пропаганда “переборщила із нагнітанням теми нацизму в Україні”, адже тепер не зрозуміло, як закінчити війну за допомогою переговорів і без обвалу рейтингу Путіна.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE