Politerno > Україна і світ > З “Азовсталі” в окупований Новоазовськ виїхали автобуси з українськими бійцями – ЗМІ. ФОТО

З “Азовсталі” в окупований Новоазовськ виїхали автобуси з українськими бійцями – ЗМІ. ФОТО

  • 16 Травня, 2022
  • 1850 Переглядів
  • 0

З території заводу “Азовсталь” в Маріуполі у підконтрольний росіянам Новоазовськ виїхали автобуси з українськими військовими.

У повідомленні Reuters зазначається, що свідок на місці подій повідомив – з “Азовсталі” виїхали близько 10 автобусів з українськими захисниками. Куди саме попрямували автобуси, поки невідомо. На фото

 

“У понеділок агентство Reuters побачило близько десятка автобусів, які, очевидно, перевозили українських бійців.

Скільки саме людей було в автобусах, встановити не вдалося. За оцінками, на території великого заводу радянських часів перебуває близько 600 бійців, серед них десятки поранених”, – йдеться у повідомленні.

Медіазона у Телеграм повідомила наступне: “Reuters повідомляє, що з «Азовстали» виїхали 10 автобусів з раненими українськими військовими. Russia Today підтверджує, що територію заводу покинули 300 воєних, ранени з яких 50″.

16 травня російське Міноборони повідомило про досягнення домовленості про вивезення поранених українських військових із заблокованого комбінату “Азовсталь” у Маріуполі на окуповану територію.

Пізніше командир полку “Азов” Денис Прокопенко заявив, що вони виконали завдання, і що він хоче зберегти життя підлеглим.

Нагадаємо, супутник зафіксував вже четверту братську могилу біля Центрального кладовища в Маріуполі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE