Politerno > Україна і світ > ЗСУ ліквідували полковника з пресслужби Міноборони РФ та двох командирів десантників

ЗСУ ліквідували полковника з пресслужби Міноборони РФ та двох командирів десантників

  • 29 Травня, 2022
  • 871 Переглядів
  • 0

29 травня стало відомо про загибель під час боїв в Україні співробітника пресслужби Міноборони РФ полковника Володимира Іванова, командирів роти 106-ої парашутно-десантної дивізії капітана Олександра Вигуляра та командира десантно-штурмового батальйону 104 десантно-штурмового полку підполковника Олександра Досягаєва.

Журналісти-розслідувачі “Медіазони” та Стратегічне командування ЗСУ підтвердили загибель полковника Іванова за допомогою реєстру спадкових справ, додатку Getcontact та витоків з російських баз даних.

Згідно з реєстром спадкових справ, 41-річний Іванов загинув ще 25 березня, його смерть офіційно підтвердили.

Нотаріус, який оформляв спадкову справу, вказав адресу проживання загиблого – Москва, вул. Знам’янка, 19. Це головна будівля Міністерства оборони, вона ж — військова частина 66524, повідомляє “Медіазона”.

Міністерство оборони публічно не підтверджувало загибель працівника пресслужби. Однак про смерть полковника повідомили державні пропагандисти, промовчавши про місце служби загиблого.

За даними додатку Getcontact, телефон полковника в записниках користувачів був записаний як “Владимир Пресслужба Минобороны, Володя УПСИ Иванов, ДИМК — Иванов Владимир Васильевич, Иванов Владимир Пресс Служба ВС РФ п/п-к, В. В. (ДИМК МО РФ) Иванов”.

Згідно з витоками з російських баз даних, Іванов народився в Ростові-на-Дону і до переведення в Москву служив у штабі Південного Військового

Також у командуванні повідомили, що збройні сили ліквідували командира роти 106-ої парашутно-десантної дивізії капітана Олександра Вигуляра.

“До vip-шанувальників творчості Кобзона доєднався командир парашутно-десантної роти 106-ої парашутно-десантної дивізії капітан Олександр Вигуляр.

Вигуляр 3 місяці назад під Вязьмой разом зі своєю ротою реконструював “Вяземскую воздушно-десантную операцию” але при зустрічі з українськими воїнами це не допомогло”, – йдеться у повідомленні.

28 травня ЗСУ ліквідували російського командира десантно-штурмового батальйону 104 десантно-штурмового полку підполковника Олександра Досягаєва.

Повідомляється, що Досягаєв перемагав у номінації “Крилата піхота” на фестивалі “Армія Росії-2021”.

“До vip-шанувальників творчості Кобзона доєднався командир десантно-штурмового батальйону 104 десантно-штурмового полку підполковник Олександр Досягаєв.

Олександр став найкращим у номінації “Крилата піхота” на фестивалі “Армія Росії-2021″, але при зустрічі з українськими воїнами йому це не допомогло”, – зазначили у командуванні.

Нагадаємо, в Естонії різко розкритикували розмову канцлера Німеччини Олафа Шольца та президента Франції Еммануеля Макрона з президентом РФ Владіміром Путіним.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE