Politerno > Україна і світ > Центр Донецка обстріляли під час похорону командирки бойовиків, в ОП кажуть, вдарили по собі

Центр Донецка обстріляли під час похорону командирки бойовиків, в ОП кажуть, вдарили по собі

  • 4 Серпня, 2022
  • 771 Переглядів
  • 0

Російські ЗМІ повідомили, що був обстріляний центр Донецька під час прощання з командиркою окупантів Ольгою Качурою. В ОП спростували причетність ЗСУ.

Про це повідомили російські пропагандистські сайти ТАСС та РИА Новости, а також  нардеп Олексій Гончаренко у Facebook.

Як заявляють окупанти, церемонію у драмтеатрі перервали через обстріли з боку Збройних сил України. Гостей евакуювали у бомбосховище. РосЗМІ стверджують, що є двоє загиблих та п’ятеро постраждалих. У Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили УП, що не володіють інформацією щодо обстрілів Донецька.

Нардеп Олексій Гончаренко повідомив, что було влучання і у драмтеатр, і у готель “Донбас Палас” неподалік. За його словами, в готелі жили кадирівці.

Радник ОП Михайло Подоляк спростував звинувачення окупантів, що удар по центру Донецька нанесли ЗСУ.

“По Донецьку б’ють лише самі росіяни — чи корпусу народної міліції невизнаних кримінальних республік. Тому безглуздо нам завдавати ударів по якихось заходах у Донецьку.

ВІДЕО ДНЯ

Всі ці вибухи (потрібні – ред.) тільки для того, щоб показати: дивіться, які звірі на тій стороні, давайте більш інтенсивно мобілізуватись і йти вбивати українців далі”, – пише Медуза з посиланням на заяву радника ОП Михайла Подоляка.

До 2014 року Ольга Качура служила в поліції Горлівки, а потім перейшла на бік окупантів. “Корса” командувала дивізіоном реактивних систем залпового вогню та віддавала накази про обстріли Донецької області, що призвело до масової загибелі людей.

Нагадаємо, загарбники обстріляли Торецьк, влучили у зупинку громадського транспорту, загинули щонайменше 8 людей.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE