Politerno > Україна і світ > ЗСУ пошкодили міст біля Старобогданівки, яким окупанти доставляли зброю

ЗСУ пошкодили міст біля Старобогданівки, яким окупанти доставляли зброю

  • 28 Листопада, 2022
  • 448 Переглядів
  • 0

ЗСУ пошкодили залізничний міст поблизу Старобогданівки у Запорізькій області, яким росіяни доставляли військову техніку та зброю на окуповані території України.

Про це свідчить оперативна інформація Генерального штабу ЗСУ.

“Поблизу населеного пункту Старобогданівка Запорізької області Силами оборони пошкоджено залізничний міст, який окупанти використовували для доставки озброєння та військової техніки”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, один із підрозділів російських окупаційних військ у Луганській області за минулий тиждень втратив до 70% особового складу. 

А в районі населеного пункту Бабине Херсонської області підтверджено ураження пункту управління противника, знищено до 5 одиниць військової техніки, інформація щодо загиблих та поранених військовослужбовців уточнюється.

Поверненню Херсона під контроль України передувало руйнування мостів поблизу обласного центру, якими йшло російське озброєння до окупантів. Це зробило загарбників вразливими на західному (правому) березі Дніпра в Херсонській області. 

Нагадаємо, Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках ворог намагається наступати, а на Куп’янському й Запорізькому, Криворізькому та Херсонському – обороняється.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE