Politerno > Україна і світ > ЗСУ ВЖЕ В ХЕРСОНІ, ХЕРСОНЦІ ВИХОДЯТЬ ІЗ УКРАЇНСЬКИМИ ПРАПОРАМИ

ЗСУ ВЖЕ В ХЕРСОНІ, ХЕРСОНЦІ ВИХОДЯТЬ ІЗ УКРАЇНСЬКИМИ ПРАПОРАМИ

  • 11 Листопада, 2022
  • 471 Переглядів
  • 0

Вдень 11 листопада українські захисники почали заходити у Херсон – на будівлі Головного управління поліції вже майорить український прапор.

На відео видно, як чоловік у цивільному підсадив військового, і той встановив жовто-синій прапор на будівлі Головного управління поліції області.

Фасад будівлі, решітки на вікнах і пандус справа від входу свідчать про те, що це будівля поліції на вулиці Лютеранській, 4 – на південно-східній околиці Херсона.

Місцеве видання “Мост“, яке публікує фото очевидців пише, що мешканці Херсона виходять на вулиці із українськими прапорами в очікуванні Збройних сил України у місті.

На фото можна побачити людей з українською символікою на центральній площі Свободи, де весною були мітинги проти російської окупації.

Окремі ЗМІ повідомляють, що українські військові вже знаходяться на території Херсона.

Російські ЗМІ оприлюднили фото і відео зруйнованого Антонівського моста біля Херсона. Повідомляється, що його могли підірвати окупанти, коли виходили з міста на лівий берег.

Нагадаємо, голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко та фітнестренерка Яна Хланта, чия фірма лише під час повномасштабного вторгнення РФ отримала 1,5 млрд гривень на ремонт доріг в області, пов’язані з консультантом “Великого будівництва” Юрієм Голиком.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE