Politerno > Україна і світ > “Слугу народу” Гевка підозрюють у брехні в декларації на майже 4 млн – ЗМІ

“Слугу народу” Гевка підозрюють у брехні в декларації на майже 4 млн – ЗМІ

  • 14 Грудня, 2022
  • 2167 Переглядів
  • 0

Антикорупційні органи повідомили про підозру в декларуванні недостовірних відомостей народному депутатові України IХ скликання.

Про це повідомляє пресслужба НАБУ та САП.

Повідомляється, що 14 грудня НАБУ і САП повідомили народному депутату України IX скликання про підозру у внесенні недостовірних даних до е-декларації за 2020 рік.

За даними джерела УП, йдеться про Володимира Гевка (фракція “Слуга народу”).

Слідство встановило, що народний обранець не вніс до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік відомості про оренду житла в центрі Києва вартістю понад 3,7 млн грн.

Також майже на 10 тисяч гривень занижена сума коштів, розміщених на депозитах, некоректно відображені й відомості з одержаних відсотків за цими депозитами.

Загалом, відомості в е-декларації за 2020 рік нардепа відрізняються від достовірних на понад 3,75 млн грн, зазначають антикорупційники.

Раніше ми повідомляли, що наприкінці жовтня голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк провела зустріч з партійним активом Тернопільщини у приміщенні Тернопільської військової адміністрації.

Нагадаємо, майже 8 млн українців виїхали за кордон через напад Росії на Україну – це 20% від фактичного населення країни.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE