Politerno > Україна і світ > У центрі Мелітополя вибухнуло авто колаборанта – мер

У центрі Мелітополя вибухнуло авто колаборанта – мер

  • 23 Грудня, 2022
  • 551 Переглядів
  • 0

Вдень 23 грудня у центрі окупованого Мелітополя Запорізької області було підірвано машину місцевого колаборанта.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"У центрі Мелітополя пролунав гучний вибух. За даними очевидців підірвано автівку, якою користувались рашисти (росіяни – ред.). Щодо пасажирів та їхнього стану інформація уточнюється!", - зазначив Федоров.

Своєю чергою колаборант Володимир Рогов, який керує окупаційною адміністрацією на захоплених територіях Запорізької області, також повідомив, що, за попередньою інформацією, о 12:13 у центрі Мелітополя на вході в парк Горького було підірвано автомобіль.

 

Унаслідок вибуху автомобіля "Рено Дастер" у центрі Мелітополя поранено двох людей, повідомив Рогов пізніше.

Він оприлюднив фото згорілої машини.

RT також опублікувало фото з місця подій.

ВІДЕО ДНЯ
 
 
 
 

Федоров на брифінгу уточнив, що у центрі поблизу Парку Горького підірвали "Рено", який було захоплено в офіцера поліції.

 

За даними мера, в авто перебував колаборант, який співпрацював із поліцією ворога і керував одним з підрозділів районної поліції.

У Мелітополі й на інших територіях окупованої частини Запорізької області діють партизани, вони намагаються підривати мости, якими окупанти возять зброю, та колаборантів.

Нагадаємо, глава ізраїльського розвідувального агентства “Моссад” Давид Барнеа заявив, що Іран прагне розширити постачання сучасної зброї в Росію.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE