Politerno > Україна і світ > Нова мобілізація в Росії не зупинить наступ України – ГУР МО

Нова мобілізація в Росії не зупинить наступ України – ГУР МО

  • 10 Січня, 2023
  • 369 Переглядів
  • 0
війна Україна

Оголошена 15 січня нова мобілізація у Росії не завадить українським військовим проводити наступальні операції.

Про заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Черняк у коментарі “Суспільному”.

За словами Черняка, РФ планує чергову хвилю мобілізації і наступ з метою захоплення нових територій України, однак Збройні сили України готові до відбиття наступу і водночас до подальшого визволення української землі.

Він додав, що не можна наразі розкривати точних планів щодо українського наступу, однак, за його словами, "є завдання верховного головнокомандувача та є плани Збройних сил по визволенню територій України".

"Вони розуміють, що програють, і доказом цього можуть бути спорудження фортифікаційних споруд на тимчасово окупованих територіях: в Запорізькій області, на півдні окупованої Херсонщини, так і на півночі Криму. Тобто вони чітко розуміють, що там їм треба буде вести бойові дії, і вони вже там будують оборонні споруди", - зазначив Черняк.

Раніше заступник начальника ГУР Вадим Скібіцький повідомляв, що Росія планує мобілізувати у січні-лютому ще 500 тисяч військових на додачу до тих 300 тисяч, які були мобілізовані у жовтні 2022 року.

Нагадаємо, суддя Шостого апеляційного адміністративного суду Ярослав Василенко з початку його окупації Росією 25 разів їздив у Крим та має незадекларовані апартаменти на березі Чорного моря у Севастополі, записані на дружину, якими вона володіє з 2020 року за паспортом громадянки Російської Федерації.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE