Politerno > Україна і світ > РФ хоче створити двохмільйонну армію, триває чергова хвиля мобілізації

РФ хоче створити двохмільйонну армію, триває чергова хвиля мобілізації

  • 13 Січня, 2023
  • 486 Переглядів
  • 0

В Росії вже активно відбувається підготовка до оголошення чергової хвилі мобілізації, країна-терорист намагається створити двохмільйонну армію.

Про це повідомляє воєнна розвідка України.

За даними ГУР МО, під час першої хвилі мобілізації до зс рф було призвано 300 тисяч осіб. Після нетривалої підготовки мобілізованих направляють у зону ведення бойових дій в Україні.

"В Росії вже активно відбувається підготовка до оголошення чергової хвилі мобілізації. На законодавчому рівні вносяться зміни у закони рф, які регламентують проведення мобілізації. Також триває активна підготовка навчальних центрів", - йдеться у повідомленні.

За оцінками воєнної розвідки України, масштаб мобілізаційних заходів, які проводить країна-агресор, свідчить про плани її керівництва створити армію чисельністю близько двох мільйонів осіб.

Раніше ми повідомляли, що керівництво РФ ухвалило рішення про початок нової хвилі мобілізації з 5 січня 2023 року через брак живої сили.

Нагадаємо, оборонна промисловість РФ, швидше за все, вдасться до використання праці ув’язнених для задоволення потреб виробництва у воєнний час.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE