Politerno > Україна і світ > З посади йде чиновник Міноборони, якого звинуватили у підтримці окупації

З посади йде чиновник Міноборони, якого звинуватили у підтримці окупації

  • 1 Лютого, 2023
  • 419 Переглядів
  • 0

Виконувач обов’язків керівника департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони Олександр Лієв написав заяву на звільнення.

У коментарі “Громадському радіо” Лієв повідомив, що зробив це для того, щоб “не шкодити міністру оборони” Олексію Резнікову.

“Я чиновник одного з десятків департаментів Міноборони. Досить кропітка робота у цього департаменту, вона неполітична, скажімо так, а саме технічна. І, напевно, все це відбувається навколо не моєї персони, і не саме цього департаменту, а чогось більшого, в чому я важко орієнтуюся, в усіх цих перепитіях.

Тому так, я написав заяву для того саме, щоби ніяким чином не шкодити наразі міністру оборони, бо він проводить надважливі переговори по надважливих, життєво важливих темах для нашої країни, і саме в цей момент хтось знайшов уже раз десятий добірку (обвинувачень – ред.)”, – зазначив він.

Лієв наголосив, що “за 8 років багато разів відповідав” на закиди щодо його слів у 2014 році, які поширили активісти.

31 січня Центр протидії корупції та його голова Віталій Шабунін оприлюднили пости про Олександра Лієва, який влітку 2022 року був призначений тимчасово виконуючим обов’язки керівника одного з департаментів Міноборони України. Йдеться про департамент військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки. Шабунін навів кілька скандальних висловлювань Лієва часів його роботи міністром курортів і туризму АР Крим за президента Віктора Януковича та невдовзі після його втечі з України.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE