Politerno > Україна і світ > Протягом двох днів по Україні відбулось близько 30 зібрань молоді з руху “ПВК Редан”

Протягом двох днів по Україні відбулось близько 30 зібрань молоді з руху “ПВК Редан”

  • 28 Лютого, 2023
  • 673 Переглядів
  • 0

Правоохоронці заблокували в соцмережах 18 каналів та груп, які були створені для популяризації молодіжного руху “ПВК Редан” в Україні.  

Про це йдеться у повідомленні Національної поліції.

За словами начальника управління ювенальної превенції Національної поліції Василя Богдана, головною метою організаторів цих груп є “провокування конфліктів і масових бійок між підлітками”.

Загалом за даними поліції протягом двох днів у різних регіонах України відбулося близько 30 зібрань молоді. За словами Богдана, до управлінь та відділів поліції запросили понад 700 осібБільшість із них – це неповнолітні.

Ювенальні поліцейські проводять профілактичні заходи із підлітками та їхніми батьками. Оперативні служби разом із Кіберполіцією встановлюють джерела фінансування та адміністраторів цих інформаційних каналів, заявили в поліції.

Нагадаємо, російський диктатор Владімір Путін у вівторок підписав закон про припинення чинності щодо РФ договорів, укладених у межах Ради Європи, та закон про “призупинення” участі в Договорі про скорочення стратегічних наступальних озброєнь (СНО-3) зі США, який залишається останньою угодою, що обмежує стратегічні ядерні арсенали обох держав.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE