Politerno > Україна і світ > Рустамзаде: Завданих ударів недостатньо, щоб зірвати логістику РФ у Чонгарі

Рустамзаде: Завданих ударів недостатньо, щоб зірвати логістику РФ у Чонгарі

  • 22 Червня, 2023
  • 501 Переглядів
  • 0

Військовий аналітик Агіл Рустамзаде вважає, що завданих по мостах у Чонгарі на адміністративній межі між Кримом і Херсонською областю 22 червня ударів недостатньо для знищення логістики військових РФ у цьому районі. Там необхідно постійно підтримувати вогневий вплив,

Про це експерт написав у Facebook.

“Для гарантованого виведення з ладу такого мосту потрібне влучання не менше 10 боєприпасів калібром близько 500 кг. Крім цього, є багато способів забезпечувати вантажоперевезення на даній ділянці. В принципі, хороший початок. Але, щоб зірвати логістику на цій ділянці, потрібен постійний вогневий вплив”, – наголосив він.

Рустамзаде поставив під сумнів переможні повідомлення на тлі ураження мостів у четвер і запропонував Україні переглянути підходи до висвітлення бойових дій.

“Знову переможні вигуки. Скільки разів, за вашими заявами, був знищений Антонівський міст у Херсонській області? … Час змінювати способи інформаційного висвітлення бойових дій”, – написав військовий аналітик.

Нагадаємо, Угорщина, яка прийняла від РФ 11 українських полонених, готує інформаційно-психологічну операцію, аби звинуватити Україну в ігноруванні обміну полоненими з країною-агресором, заявив український омбудсмен Дмитро Лубінець під час телемарафону.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE