Politerno > Україна і світ > ЗСУ вибили окупантів з позицій біля Андріївки і мають успіх в районі Старомайорського – Генштаб

ЗСУ вибили окупантів з позицій біля Андріївки і мають успіх в районі Старомайорського – Генштаб

  • 25 Липня, 2023
  • 314 Переглядів
  • 0

Українські війська мали успіх на напрямку Старомайорського на південному фронті, також захисники наступають біля Бахмута. 

Про це на брифінгу повідомив речник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов.

В напрямку Старомайорське мали успіх. Закріплюються на досягнутих рубежах. Противник продовжує чинити потужний опір, здійснює переміщення своїх підрозділів, застосовує резерви”, – йдеться у повідомленні.

Також сили оборони вибили росіян з позицій біля Андріївки на Бахмутському напрямку.

За словами речника, українські війська ведуть наступальні дії північніше та південніше міста Бахмут: “У ході ведення Силами оборони наступально-штурмових дій противник вимушено відійшов з позицій в районі Андріївки”.

При цьому росіяни безуспішно наступали в районах північно-західніше Оріхово-Василівки, південніше Іванівського та західніше Кліщіївки.

Нагадаємо, в Укроборонпромі визнали, що через відсутність замовлення Міноборони в країні досі не відбувається серійне виробництво БПЛА. Міноборони з початку повномасштабної війни не замовила в Укроборонпрому жодного дрона-камікадзе.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE