Politerno > Україна і світ > Профільний комітет ВР не підтримав відставку Ткаченка

Профільний комітет ВР не підтримав відставку Ткаченка

  • 26 Липня, 2023
  • 397 Переглядів
  • 0

Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики Верховної Ради не підтримав відставку міністра культури Олександра Ткаченка

Спершу про це повідомив народний депутат Микола Княжицький.

“Щойно Комітет з питань гуманітарної політики не підтримав відставку міністра Олександра Ткаченка. Я голосував за відставку, як і мої колеги Вʼятрович, Федина і Лєрос. Інші члени комітету були проти”, – йдеться у повідомленні.

Згодом інформацію підтвердили й в самому комітеті: “Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики більшістю голосів не підтримав відставку Міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка. Питання про відставку Міністра буде розглядатися шляхом голосування в сесійній залі Верховна Рада України”.

Як повідомлялося, після того, як президент Зеленський запропонував прем’єр-міністру Денису Шмигалю звільнити Олександра Ткаченка з посади, міністр культури повідомив, що подав заяву про відставку.

Нагадаємо, працівники ДБР спільно із СБУ розслідують законність виїзду на відпочинок народного депутата Юрія Арістова під час збройної агресії РФ проти України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE