Politerno > Україна і світ > Голова партії “Слуга народу” Шуляк запевняє, що вибори відбудуться лише після війни

Голова партії “Слуга народу” Шуляк запевняє, що вибори відбудуться лише після війни

  • 27 Серпня, 2023
  • 419 Переглядів
  • 0
Шуляк

Найближчі загальнодержавні українські вибори відбудуться лише по завершенні війни.

Про це голова партії “Слуга народу” Олена Шуляк сказала в інтерв’ю ютуб-каналу “У ліжку”.

“Які можуть бути вибори, коли йдуть бойові дії. Які можуть бути вибори без тих людей, наприклад, які воюють, а ми тут проводимо вибори. Які можуть бути вибори, коли безпекові критерії не вирішені на частині територій Харківської, Донецької, Херсонської областей, де постійно щось відбувається”, – сказала вона.

Шуляк наголосила, що, крім того, 8 мільйонів українців знаходяться за кордоном та не можуть проголосувати. До того ж, як зазначила очільника “Слуги народу”, частина виборчої інфраструктури зруйнована, а реєстр виборців не актуалізований.

“Моя позиція проста: говорити про вибори під час війни – це кощунство. Зараз війна, концентрація одна – перемога. Чи будуть вибори? Будуть. Коли? Після перемоги. Чи будуть зміни до законодавства? Будуть. Ми навіть обговорюємо, що це можна буде називати законом про перші післявоєнні вибори”, – заявила Шуляк.

Нагадаємо, морпіхи 36-ї бригади імені Білинського поділилися архівним відео початку наступальних дій на півдні про те, як долаються мінні укріплення ворога.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE