Politerno > Україна і світ > Агресивний водій, якого застрелив патрульний у Дніпрі, був п’яним – подробиці

Агресивний водій, якого застрелив патрульний у Дніпрі, був п’яним – подробиці

  • 31 Серпня, 2023
  • 994 Переглядів
  • 0

У вівторок, 29 серпня, у Дніпрі співробітник поліції застрелив затриманого водія елітної іномарки. Як виявилося, водій був п’яний.

Вміст алкоголю в крові застреленого у Дніпрі водія становив 2,48 проміле у крові та 2,78 – у сечі. Це приблизно бутилка горілки. Про це OBOZREVATEL повідомило джерело у правоохоронних органах.

Вміст алкоголю в крові перевищував норму у 12,4 раза, а в сечі – 13,9 раза.

На нинішній день встановлено допустиму норму алкоголю в крові до 0,2 проміле. Водій транспортного засобу, рівень алкоголю в крові якого понад 0,2 проміле, є злочинцем, який загрожує життю оточення та має нести сувору відповідальність.

Від вогнепальних поранень патрульного власник автомобіля, етнічний абхаз Джумбері Сілогава, помер на місці, незважаючи на реанімаційні заходи, що проводили медики, які прибули на місце події.

Джумбері Сілогава був батьком двох синів та мав ритуальний бізнес у Дніпрі та області. Сілогава народився 1 вересня 1984 року. Під час інциденту чоловік в авто перебував із жінкою та двома дітьми. Ексдружина загиблого чоловіка Наталія Сілогава заявила, що в автівці перебувала не вона, а його коханка.

За попередніми даними, він входив до групи одного з найвпливовіших у Дніпрі кримінальних авторитетів. Тому ймовірно, що він, як заведено в цих колах, міг почуватися “господарем життя” і дозволити собі сісти за кермо у нетверезому стані.

Співробітники Патрульної поліції опублікували кадри з камер відеоспостереження у Дніпрі, де зафіксовано момент правопорушення водія елітного автомобіля Jaguar. Також встановлено, що вже в цей момент його дії помітили правоохоронці та поїхали за ним, щоб зупинити й перевірити документи.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко відреагував на інцидент у Дніпрі, в якому патрульний поліцейський під час затримання досить агресивного водія елітного автомобіля Jaguar застрелив його. Він підкреслив: якщо громадяни хочуть жити в правовій державі, вони самі повинні дотримуватись законодавства, не бити поліцейських, ба більше – навчати законослухняності своїх дітей.

Нагадаємо, російське міноборони заявило, що нібито збило два українські безпілотники в Брянській області РФ і одну ракету над тимчасово окупованим Кримом увечері 30 серпня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE