Politerno > Україна і світ > В РФ заявили про атаку БПЛА у Брянській області і запуск ракети по Криму

В РФ заявили про атаку БПЛА у Брянській області і запуск ракети по Криму

  • 30 Серпня, 2023
  • 379 Переглядів
  • 0

Російське Міноборони заявило, що нібито збило два українські безпілотники в Брянській області РФ і одну ракету над тимчасово окупованим Кримом увечері 30 серпня.

Про це повідомило Міноборони РФ.

Раніше про нібито збиту над Кримом ракету повідомив колаборант Аксьонов.

На відео добре чути звук ракети і видно вибух.

Губернатор Брянської області Богомаз заявив, що засоби ППО нібито знищили два українські безпілотники літакового типу над територією Брянської області. 

Російський чиновник традиційно поспішив запевнити, що “постраждалих і руйнувань немає”, але водночас додав, що “на місці працюють оперативні та екстрені служби”.

Telegram-канали писали про вибухи над Феодосією. Юзери заявляли, що бачили 3 ракети. Також повідомлялося про подальшу пожежу.

Telegram-канал Mash пише, що нібито ЗСУ намагалися атакувати “американською ракетою” аеродром Кіровське у Феодосії.

Радник так званого “глави” Криму Олег Крючков заявив, що осколками збитої ракети пошкоджена лінія електропередачі. Він запевняє, що аварію “ліквідують протягом години”.

Нагадаємо, українські спецслужби та ЗСУ могли здійснити щонайменше 9 успішних атак на авіабази в російських регіонах, тимчасово окупованому Криму та Білорусі, знищивши або пошкодивши щонайменше 24 літаки з початку повномасштабного вторгнення РФ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE