Politerno > Україна і світ > Вночі сили ППО знищили над трьома областями 24 з 29 “Шахедів”

Вночі сили ППО знищили над трьома областями 24 з 29 “Шахедів”

  • 5 Жовтня, 2023
  • 257 Переглядів
  • 0

У ніч на 5 жовтня Повітряні Сили у взаємодії з протиповітряною обороною Сил оборони України знищили 24 з 29 ворожих ударних дронів.

Про це повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

У ніч на 5 жовтня 2023 року окупанти атакували Україну ударними БпЛА типу “Shahed” з південного напрямку (мис Чауда – ТОТ Крим). Усього зафіксовано пуски 29 ударних БпЛА. 

Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 24 “Shahed-131/136″ у межах Одеської, Миколаївської та Кіровоградської областей”.

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив, що над Миколаївщиною в ніч на 5 жовтня сили та засоби протиповітряної оборони знищили 10 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”.

Сили оборони півдня України повідомили, що з 24 знищених “Шахедів” 10 збито над Миколаївщиною, 9 – над Кіровоградщиною, 5 – над Одещиною.

Нагадаємо, Департамент містобудування, архітектури, капітального будівництва та супроводження проєктів розвитку Миколаївської ОДА у вересні за результатами тендерів уклав вісім угод на реконструкцію водогону в Миколаєві загальною вартістю 836 млн грн. Закупівлі ще на 209 млн оскаржуються в АМКУ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE