Politerno > Україна і світ > У будинку в окупованій Волновасі знайшли тіла 9 дорослих та дітей, підозрюють військових РФ

У будинку в окупованій Волновасі знайшли тіла 9 дорослих та дітей, підозрюють військових РФ

  • 29 Жовтня, 2023
  • 790 Переглядів
  • 0

В окупованій Волновасі Донецької області російські солдати розстріляли дев’ятьох мирних жителів, серед яких була сім’я з двома дітьми – тіла знайшли у приватному будинку.

Російські “правоохоронні органи”, а саме Слідчий комітет РФ, заявляють, що тіла людей знайшли з вогнепальними пораненнями в приватному будинку.

Видання Astra з посиланням на місцевих жителів, сусідів і родичів убитих повідомляє, що вбивство скоїв російський військовослужбовець:

“Убивство скоїв військовослужбовець ЗС РФ. З чоловіком Наташі він щось не поділив.

Одразу приїхала верхівка, і вони почали намагатися приховати все, сусідам сказали – мовчати”, – йдеться у повідомленні.

Родичі жертв повідомили, що сім’ю вбили в п’ятницю, 27 жовтня, у день народження одного з родичів.

Крім сім’ї з чотирьох осіб (чоловіка Андрія і дружини Наталії, а також їхніх дітей – Насті та Микити) було вбито ще п’ятьох осіб, які перебували в будинку.

За версією трьох інших людей, їх вбили вночі, коли вони спали в ліжках. 

Своєю чергою журналіст Денис Казанський пише, що напередодні один з чоловіків Андрій Капканець посварився з кадировцями, які намагалися “віджати” його будинок. Ті вирішили помститися – приїхали під час святкування та вбили усіх.

Пізніше омбудсмен Дмитро Лубінець заявив, що росіяни в тимчасово окупованій Волновасі Донецької області “у власному будинку вбили 9 людей, в тому числі ученицю 4-го класу та хлопчика дошкільного віку”.

“Немає жодних сумнівів, що до цього причетні закривавлені руки росіян…. За попередніми даними, окупанти позбавили життя цілої сім’ї Капканець, які святкували день народження та відмовилися віддавати власне житло чеченським окупантам”, – написав він.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE