Politerno > Україна і світ > Внаслідок вибуху в штабі окупантів у Мелітополі знищено щонайменше трьох офіцерів Росгвардії, – ГУР

Внаслідок вибуху в штабі окупантів у Мелітополі знищено щонайменше трьох офіцерів Росгвардії, – ГУР

  • 12 Листопада, 2023
  • 393 Переглядів
  • 0

11 листопада 2023 року у тимчасово окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух.

Він є результатом акції помсти, яку реалізували представники місцевого руху опору, інформує ГУР Міноборони.

Як зазначається, вибух відбувся у захопленому росіянами приміщенні “Нової пошти”, розташованому на вулиці Дмитра Донцова (окупанти називають її вулицею павла судоплатова). У вказаній будівлі російські загарбники розмістили свій штаб.

“Атаку на штаб здійснили під час засідання окупантів – офіцерів ФСБ та Росгвардії.  За годину до зібрання росіяни перекрили автомобільний рух на прилеглому відрізку дороги – від підприємства “Мелітопольський автогідроагрегат” (АГАТ) до колишнього Мелітопольського заводу холодильного машинобудування “Рефма”, – йдеться у повідомленні та зазначається, що обидва об’єкти промисловості московські загарбники перетворили на військову базу.

За даними ГУР, внаслідок вибуху в штабі окупантів ліквідовано щонайменше трьох офіцерів Росгвардії. Інформація про інші втрати ворога уточнюється. 

Після удару у Мелітополі розпочався переполох – на місце події з увімкненими сиренами примчали багато поліцаїв. Через певний час вони потягли через окуповане місто до свого відділку спалений біля штабу автомобіль.

Нагадаємо, після втрати двох десантних катерів у тимчасово окупованому Криму війська РФ почали ховати кораблі у Туапсе в Краснодарському краї.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE