Politerno > Україна і світ > ГУР провело спецоперацію в Бєлгородській області: ворог зазнав втрат. ВІДЕО

ГУР провело спецоперацію в Бєлгородській області: ворог зазнав втрат. ВІДЕО

  • 5 Січня, 2024
  • 334 Переглядів
  • 0

Бійці Головного управління розвідки Міноборони України здійснили рейд у Бєлгородську область Росії, завдавши ворогу втрат.

Про це повідомляє ГУР МО.

ГУР повідомляє, що отримала розвідані про план  вищого керівництва армії РФ провести перевірку на російських позиціях в Грайворонському районі Бєлгородської області через невдоволення й скарги тамтешнього особового складу кепськими умовами служби. Перед приїздом  “ревізорів” з Москви рядові загарбники стали проводити активні інженерні роботи.

“Аби завдати ворогу втрат та погіршити його морально-психологічний стан, спецпризначенці ГУР МО України спланували та здійснили спецоперацію.

Під час виконання завдання розвідники замінували єдину дорогу, якою пересувались загарбники на вказаній ділянці, а також атакували російський взводний опорний пункт.

Внаслідок вогневого нальоту із застосуванням стрілецької зброї та мінометів, а також підриву на українських мінах ворог зазнав втрат”, – йдеться у повідомленні.

Кількість ліквідованих та поранених окупантів уточнюється.

Нагадаємо, Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відсторонити нардепку Мар’яну Безуглу від посади заступника голови комітету.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE