Politerno > Україна і світ > Піарник Зеленського Петров поширював ІПСО росіян та заявляв, що ЗСУ обстрілюють мирних жителів Донбасу у 2015 році. ВIДЕО

Піарник Зеленського Петров поширював ІПСО росіян та заявляв, що ЗСУ обстрілюють мирних жителів Донбасу у 2015 році. ВIДЕО

  • 22 Січня, 2024
  • 595 Переглядів
  • 0

Політтехнолог президента Володимира Зеленського Володимир Петров у 2015 році звинувачував ЗСУ в обстрілах мирних жителів Донбасу та співпрацював із кремлівським пропагандистом Гремом Філліпсом.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, Філліпс неодноразово з’являвся в ефірі програми Петрова “Люмпен шоу”, де розповідав про “беспредел” і “фашистів” у Києві після Революції Гідності 2014 року.

Окрім того, він заявив Петрову про постійні обстріли Донбасу із боку українських підрозділів та вбивства мирних мешканців регіону.

“Я можу привітати всю українську армію, яка стріляє по мирних містах. І ось вам людина каже, що там немає жодного “ополченця”. Тобто коли ви стріляєте по Донецьку, то ви влучаєте просто в людей”, – робить висновок Петров зі слів кремлівського пропагандиста та повторює наративи російських спецслужб. 

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі він не бачить потреби в тому, щоб мобілізувати 500 тисяч людей. Однією з причин він назвав фінансування, яке мають виділяти з українського бюджету.

Також ми повідомляли, що в Одесі 22 січня затримали Романа Гринкевича, сина скандального львівського бізнесмена, який є фігурантом справи про закупівлі Міністерства оборони.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE