Politerno > Україна і світ > Укрзалізниця запускає сервіс автокупівлі квитків, яких ще немає у продажу

Укрзалізниця запускає сервіс автокупівлі квитків, яких ще немає у продажу

  • 7 Березня, 2024
  • 274 Переглядів
  • 0

В Укрзалізниці заявили про запуск бета-тестування моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення. Як зазначає монополіст-перевізник у своєму повідомленні, даний сервіс впроваджено на численні побажання клієнтів.

Тепер для користувачів, авторизованих через Дія.Підпис, в режимі тестування доступний моніторинг двох типів: моніторинг на поїзди, які вже у продажу (з можливістю відстежувати наявність конкретних місць); моніторинг на напрямки (з можливістю відстежувати появу в продажі поїздів між обраними містами).

У випадку моніторингу конкретного поїзда також можливо увімкнути функцію автоматичної купівлі квитків. Для цього треба внести дані пасажирів та оплатити замовлення: при активації функції одразу відбуватиметься зняття коштів, а у випадку, якщо моніторинг буде скасований або потрібні квитки не знайдуться, кошти повернуться на картку автоматично.

Коли необхідні квитки будуть знайдені, користувачі отримуватимуть пуш-сповіщення у застосунку (тож перевірте, чи вони увімкнені в налаштуваннях вашого профілю). Якщо активована функція автовикупу, то користувачам приходитиме пуш-сповіщення про вже викуплені квитки.

Читайте також: Заблоковано домен ukr.net, українці втратили доступ до своїх поштових скриньок на цьому ресурсі

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE