Politerno > Україна і світ > Зеленський повернув на посаду командувача Сил підтримки ЗСУ Герегу, якого нещодавно звільнив

Зеленський повернув на посаду командувача Сил підтримки ЗСУ Герегу, якого нещодавно звільнив

  • 9 Травня, 2024
  • 350 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський призначив командувачем Сил підтримки Збройних сил Дмитра Герегу, якого звільнив з цієї посади у березні 2024 року.

Про це свідчить указ президента.

“Призначити Герегу Дмитра Михайловича командувачем Сил підтримки Збройних сил України”, – йдеться у документі.

Герега був звільнений з цієї посади 4 березня 2024 року, на його місце було призначено Олександра Яковця, який з лютого 2020 року обіймав посаду начальника інженерних військ-начальника управління інженерних військ командування Сил підтримки ЗСУ.

Зеленський звільнив Олександра Яковця з посади командувача Сил підтримки Збройних сил України 26 квітня.

Про причини такого рішення президента не повідомляється.

Герега був призначений командувачем Сил підтримки наказом міністра оборони від 9 серпня 2021 року, а 4 березня 2024 року був звільнений указом президента з цієї посади.

Нагадаємо, 9 травня Верховна Рада звільнила Миколу Сольського з посади міністра аграрної політики. Про це у телеграмі повідомили депутат від фракції «Голос» Ярослав Железняк та депутат від фракції «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко.

Також сьогодні прламент звільнив Олександра Кубракова з посади віцепрем’єр-міністра з відновлення України- міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE