Politerno > Україна і світ > Російські війська на бронетехніці масштабним наступом намагалися прорвати оборону ЗСУ на Харківщині

Російські війська на бронетехніці масштабним наступом намагалися прорвати оборону ЗСУ на Харківщині

  • 10 Травня, 2024
  • 444 Переглядів
  • 0

Президент України Володимир Зеленський заявив про нову хвилю наступу російської армії на харківському напрямку, однак станом на ранок 10 травня Сили оборони зупинили її артилерійським вогнем.

“Росія розпочала нову хвилю наступальних дій на цьому напрямку (харківському – ІФ-У). Україна зустріла її там нашими військами, бригадами й артилерією… Близько 7 ранку ми їх зустріли вогнем і головне, що на цей час ми їх зупинили артилерією”, – заявив він на пресконференції з президентом Словаччини в Києві, пише Інтерфакс.

За його словами, росіяни ще можуть підтягувати сили на харківському напрямку.

“Це факт. Але наше військове командування знало про це і розраховувало свої сили для того, щоб зустріти ворога вогнем”, – сказав президент.

Як повідомлялося, російські війська вранці 10 травня на бронетехніці намагалися прорвати оборону ЗСУ в Харківській області. Сили оборони відбили атаку.

Читайте також: СБУ затримала 5 блогерів, їх звинувачують у поширенні матеріалів, спрямованих на зрив мобілізації в Україні

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE