Politerno > Тернопільщина > Працівники ТЦК викрали людину, змусили пройти ВЛК і вже завтра відправляють до війська

Працівники ТЦК викрали людину, змусили пройти ВЛК і вже завтра відправляють до війська

  • 2 Червня, 2024
  • 6410 Переглядів
  • 0

До редакції Politerno звернулися близькі тернополянина Віталія Володимировича Долішнього, 1992 р.н., якого сьогодні, 2 червня, викрали працівники ТЦК та СП.

Молодий чоловік зник “з радарів” о 10 ранку, повідомили рідні. Відразу ж у незаконний спосіб його доправили до ТЦК, де змусили пройти військово-лікарську комісію, яка визнала його придатним. Уже на завтра, 3 червня, Віталію Долішньому наказано “з’явитися” за адресою військкомату для відправки у навчальний центр.

Щоправда, молодого чоловіка незаконно утримують у приміщенні ТЦК.

Віталій викликав поліцію й надав покази щодо свого незаконного затримання. У своє розпорядження Politerno отримало відповідні фото документів, які молодий чоловік відправив рідним у повідомленні. Жодного результату це не дало, поліція пояснення взяла та ігнорує порушення з боку працівників ТЦК.

Просимо правознавців та поліцію втрутитися у ситуацію. Вкотре фіксуємо незаконні дії працівників військкоматів. Людина має право, принаймні, на збори та прощання з рідними. Це ганьба.

ОНОВЛЕНО. Як з’ясувалося, Віталій Долішній з багатодітної сім’ї, він проживав з дівчиною на квартирі, повідомлення з приміщення ТЦК він скинув своїм знайомим. Також Politerno стало відомо, що працівники ТЦК возили Віталія на квартиру – неначе він під арештом – щоб він узяв необхідні речі.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE