Politerno > Тернопільщина > Обвал та затоплення: негода продемонструвала “якість” моста, який “підмочив” репутацію Трушу ще 3 роки тому. ФОТО

Обвал та затоплення: негода продемонструвала “якість” моста, який “підмочив” репутацію Трушу ще 3 роки тому. ФОТО

  • 12 Червня, 2024
  • 833 Переглядів
  • 0

Міст через річку Серет у Струсові, який з пафосом здали у 2021 році після капремонту, зазнав серйозних руйнувань під час негоди. Служба автомобільних доріг Тернопільщини офіційно досі не прокоментувала те, що сталося.

11 травня о 21:25 надійшло повідомлення про підтоплення моста в селі Струсів Микулинецької ТГ Тернопільського району на автодорозі Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль. За словами очевидців, також відбулось руйнування пішохідної ділянки моста. Ймовірно, це сталося внаслідок дії дощової води, яка стікала з дорожнього покриття.

Основна конструкція дороги не пошкоджена.

Співробітники ДСНС, що прибули до місця події очистили стічні канали, внаслідок чого вода самостійно зійшла з дорожнього покриття. Підтоплення моста вдалось оперативно усунути.

Представники дорожньої служби провели обстеження та встановили, що пошкодження не становить загрози для учасників дорожнього руху. Зруйновану ділянку вже почали ремонтувати. Рух автошляхом повністю відновлено.

У червні 2021 року тодішній очільник ТОДА Володимир Труш обіцяв влаштувати помпезне відкриття відремонтованого мосту 23 серпня.

Однак очікуваного відкриття 24 серпня не відбулось. Підрядник виправдовувався тим, що не встигли завершити капітальний ремонт моста через довготривалі дощі, через які начебто зупинили роботи, проте за даними щоденника погоди нетривалий дощ йшов 6, 20-21, 31 липня та 5, 27 серпня, що не можна назвати довготривалими дощами.

У листопаді 2021 року міст відкрили для проїзду, проте ще тривали роботи з влаштування тротуарів, бордюрів та бар’єрного огородження.

Читайте також: Надал та керовані ним депутати ТМР проголосували за “секретні” зміни до Генерального плану Тернополя – заява “Сили людей”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE