Politerno > Україна і світ > У мережі гадають, чому схуд Сурков – він заявляє, що здоровий

У мережі гадають, чому схуд Сурков – він заявляє, що здоровий

  • 4 Травня, 2017
  • 1534 Переглядів
  • 0

Користувачі соцмереж обговорюють фотографію екс-керівника апарату російського уряду, помічника Володимира Путіна, Владислава Суркова. На знімку, зробленому фотографом “Комерсанта” перед прес-конференцією Путіна і Меркель в Сочі, Сурков виглядає схудлим, у нього запалі щоки, а волосся посивіло і скуйовджене.

Про це повідомляє “Страна“.

У соцмережах почали задаватися питанням: “Що з Сурковим?”. Навіть з’явилося припущення, що у нього онкологічне захворювання. Знімок, зроблений журналістами, зокрема, здивував головного редактора “Ехо Москви” Олексія Венедиктова. “Це Сурков. Сурков ??? !!! Сурков. Ось що Нуланд з нашими хлопчиками робить. Вампірша держдепівська”, – прокоментував Венедиктов фотографію.

 

Трохи світла на історію з худорбою Суркова пролив глава Чечні Рамзан Кадиров. У Instagram журналіста Анастасії Кашеварова чеченський лідер написав, що “Владислав Юрієвич сидить на дієті”.

Також сьогодні політолог Олексій Чеснаков, близький до радника Путіна, заявив в своєму Facebook, що сьогодні “був у Суркова” і додав, що той “вчора ввечері повернувся з Сочі. Виглядає відмінно. Здоровий”. Також він наводить кілька знімків з того ж заходу, де було зроблено скандальне фото “Коммерсанта”.

На цих фото Сурков виглядає помітно краще, ніж на фото “Комерсанта”, хоча зовні він дійсно сильно змінився в порівнянням з недавнім минулим. На колажі вище видно, як Сурков виглядав у вересні 2016года (зліва) і травнем 2017 роки (праворуч). Нарешті, і сам Сурков прокоментував знімок “Русскому пионеру”.

Він зізнався, що відчуває себе добре.

“Відчуваю себе добре в основному з двох причин. По-перше, вражений розмахом похоронної процесії. Проводити мене в останню путь зібралися сотні тисяч користувачів Рунету і Уанету. Не підозрював, що такий популярний”, – заявив радник Путіна.

При цьому він не став заперечувати, що його зачепило те саме фото.

“Налаштований зайнятися фотографією. Причому не взагалі, а саме цією, наробила стільки шуму і нагадала мені про тлінність життя, але разом з тим, і про міць людського співпереживання. Мені цікаві не тільки психологічний та соціальний виміри проблеми, а й, так би мовити, технічний ракурс. Наприклад, яким апаратом був зроблений знімок? А чи не рентгенівським? ” – іронізує Сурков.

На питання про причини різкої зміни в зовнішньому вигляді Сурков відповів досить розмито: “Я змінився, звичайно, і це нормально. Ходити все життя з одним і тим же виразом обличчя – це нудно і негігієнічно”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE