Politerno > Україна і світ > Суд зробив можливим визнання Пашинського потерпілою стороною (Відео)

Суд зробив можливим визнання Пашинського потерпілою стороною (Відео)

  • 5 Травня, 2017
  • 1539 Переглядів
  • 0

Судовим рішенням скасовано відмову у визнанні потерпілим нардепа, який покалічив людину.

У четвер, 4 травня, Печерський районний суд скасував постанову слідчого про відмову у визнанні народного депутата Сергія Пашинського потерпілим.

Про це повідомила Марина Парінова, адвокат В’ячеслава Хімікуса, який постраждав внаслідок конфлікту з нардепом, передає кореспондент UA1.

“Таке рішення ми отримали в Печерському суді ще в лютому щодо В’ячеслава Хімікуса. Зараз вже травень, але дотепер прокуратура грубо ігнорує судове рішення і не дає можливості Хімікусу користуватись своїми правами потерпілого”, – заявила Парінова.

За її словами, вже є результати судово-медичної експертизи, згідно з якими В’ячеславу Хімікусу заподіяно тяжких тілесних ушкоджень.

Крім того, у коментарі UA1 Парінова розповіла про намагання слідчого Генеральної прокуратури позбавити її адвокатського свідоцтва. Слідчий аргументує свої дії тим, що адвокат інформувала громадськість про перебіг справи.

“Слідчий написав скаргу на 8 аркушів. Він переклав скріншоти моєї сторінки у Facebook, де я повідомляла про те, які проводяться слідчі дії. Крім того, окремо він зазначив, що я з команди Портнова, і так виклав, ніби це окремий склад злочину”, – зазначила захисниця Хімікуса.

Нагадаємо, Сергій Пашинський вважає себе постраждалим в інциденті з Хімікусом, якому він з близької відстані прострелив ногу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE