Politerno > Україна і світ > Під час судового засідання по Януковичу Луценко перебував на відпочинку в Кейптауні (Відео)

Під час судового засідання по Януковичу Луценко перебував на відпочинку в Кейптауні (Відео)

  • 7 Травня, 2017
  • 1853 Переглядів
  • 0

Політолог Валентин Гладких розповів, що поробляв генеральний прокурор України Юрій Луценко в той час, коли йшло судове засідання у справі Януковича і стало відомо, що Інтерпол зняв з міжнародного розшуку Януковича і його оточення.

Про це експерт пише на своїй сторінці в Фейсбук:

“Здається, що Юрій Віталійович Луценко входить до числа тих небагатьох, хто не дивився скандальний серіал ”Чорне дзеркало” і тому досі не усвідомив, що у сучасному світі смартфонів, фейсбуку, твіттера, ютуба тощо важко зберегти конфеденційність та приватність, особливо людині, яка витрачає стільки часу і зусиль для самопіару як він.

Словом, випадково довідався, що 28 квітня Юрій та Ірина Луценки рейсом турецьких авіаліній з пересадкою в Стамбулі відлетіли до Кейптауна. Bon voyage!

Звісно, у Генерального Прокурора України є безліч причин відвідати Південно-Африканську Республіку, наприклад, вивчити досвід боротьби з апартеїдом чи відвідати в’язницю, де відбував покарання Мандела.

Та і пляжі кажуть у ПАР розкішні. Словом, Юрію Віталійовичу буде чим зайнятися, щоб особливо не паритися з приводу рішення Інтерполу щодо зняття з міжнародного розшуку Януковича, Клюєва, Ставицького, Оніщенка.

Дійсно, чого перейматися такими дрібницями: записав пафосне відеозвернення – і вперед до ПАР, ніжитися на сонечку…
До речі, з огляду на вищезазначене, треба усвідомлювати, що на цьому тижні особисто взяти участь у судовому засідання у “справі Януковича” Юрій Віталійович міг би хіба що у режимі відеоконференції з Кейптауна у плавках, ластах та з рушницею для підводного полювання або з екзотичним коктейлем у руках – справжній мисливець на велику рибу!

І не треба заздрити! Хто як працює, той так і відпочиває!

Хто знає, може для того щоб відпочивати у ПАР Генпрокурору якраз і треба розвалювати кримінальні справи , розкривати важливих свідків та створювати всі можливі й неможливі підстави для оскарження вироків у ЄСПЛ?

Хотілося б, почути відповідь не лише від Юрія Віталійовича по його поверненню в Україну, але й від парламенту та Президента, яким, здається, вже час дати тверезу оцінку року “роботи” Луценка на посаді керівника ГПУ.

П.С. якщо раптом десь зустрінете когось зі “слуг народу”, які звитяжно захищають інтереси України десь на престижних курортах – інформуйте, буду вдячний”.

Експерт звертає увагу на фарс генеральної прокуратури, яка випустила офіційне відеозвернення Юрія Луценка, в той момент, коли генпрокурор знаходився в ПівденноАфриканській Республіці.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE