Politerno > Україна і світ > На що витратять конфісковані гроші Януковича

На що витратять конфісковані гроші Януковича

  • 9 Травня, 2017
  • 1346 Переглядів
  • 0

Гроші з арештованих рахунків екс-президента Януковича вже надійшли до Державного казначейства.

Схеми” дізнались на що їх витратять.

За словами Порошенка, конфісковані гроші будуть спрямовані на відновлення боєздатності Збройних сил, Нацгвардії, СБУ та Нацполіції. Крім того, ці гроші планується витратити на закупівлі безпілотників і радарів, на будівництво житла для військовослужбовців. А також на будівництво нового заводу з виробництва боєприпасів і будівництво реабілітаційного центру для учасників АТО.

Тим часом переселенці вимагають пустити частину коштів Януковича, “через якого ми маємо війну на Донбасі”, на житло для них.

Як відомо, до будівлі Оболонського суду Києва, де 4 травня розглядалася справа колишнього президента України Віктора Януковича, вийшла група переселенців, які виїхали з окупованого Донбасу. Люди вимагали, щоб частина від конфіскованих грошей побіжного президента держава спрямувала на вирішення житлової проблеми біженців. Більшість людей не має власного житла, і тільки недавно Верховна Рада прийняла закон, який передбачає 50% компенсації при купівлі житла переселенцями. Але під нього досі не виділено жодної копійки. До мітингувальників приєдналися і депутати Верховної Ради, і представники Кабміну, які самі є переселенцями.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE