Politerno > Україна і світ > Аваков звільнив керівництво поліції Дніпропетровської області. Реакція Луценко та Філатова

Аваков звільнив керівництво поліції Дніпропетровської області. Реакція Луценко та Філатова

  • 10 Травня, 2017
  • 1454 Переглядів
  • 0

У середу, 10 травня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підписав указ про звільнення з займаних посад начальників поліції Дніпропетровської області, міста Дніпра і їх заступників, які займалися забезпеченням громадської безпеки.

Про це глава відомства повідомив на своїй сторінці в Facebook.

“Вранці підписаний наказ про звільнення з посад: начальника управління поліції Дніпровської області генерала Репешко; начальника міського управління поліції Дніпра полковника Бідило; відповідних заступників щодо забезпечення громадської безпеки”, – зазначив він.

Крім цього для проведення внутрішнього розслідування на місце відправлений глава Департаменту внутрішньої безпеки Коваль. Також в місто поїде спеціальна слідча група, яка займеться розслідуванням дій цивільних осіб і їх координаторів в рамках порушених кримінальних справ.

Аваков пообіцяв, що всі результати розслідувань будуть оприлюднені.

Реакція Луценко та Філатова

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що буде розслідуваний факт співпраці деяких поліцейських з невідомими хлопцями, які побили ветеранів АТО. За його даними затримали вісім “тітушек”, однак мер міста Борис Філатов цю інформацію спростував, написавши, що затриманий один, а інших відпустили.

Філатов сказав, що Дніпро припиняє фінансування всіх ветеранських організацій в місті, крім союзу ветеранів АТО.

– З сьогоднішнього дня я закриваю міське фінансування всіх “ветеранських” організацій. Хітрож @ пі бійці колчаківських фронтів 46 року народження виїжджають з міськвиконкому вперед ногами. Назавжди, – написав він.

Міський голова нагадав, що неодноразово говорив про ненадійність місцевої поліції.

– Якщо ситуація не зміниться, то в місті буде створено аналог німецького фрайкора початку 20 століття. Я не хочу розвивати цю тему, але вже бачу як ватяні дупи розриваються від жаху. Так, в історії немає нічого нового. І погано, що вона ходить по колу, – написав він. Повний текст заяви Філатова читайте у Facebook.

Читайте також:
Розпочато службове розслідування дій поліції в Дніпрі 9 травня (Відео)

З’явилися кадри, як в Дніпрі скривавленого АТОшника “пакують” в наручники (Фото/Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE